Wat Is The Law Of Attraction? (The Secret)

Samenvatting

The Law of Attraction

The Law of Attraction – Wil jij zien hoe jij een succesvolle webshop kunt opzetten OOKAL heb je geen kennis of ervaring? Join dan nu mijn 10-daagse video training hier: www.10dagen.com

Wellicht heb je wel eens over The Law Of Attraction gehoord of The Secret of misschien nog nooit. Vandaag ga ik jou vertellen of ik daar in geloof of niet. Maar eerst ga ik je proberen uit te leggen wat het precies inhoudt.

De wet van de aantrekkingskracht

Mocht je het boek The Secret nog niet hebt gelezen dan raad ik dat ten zeerste aan. Mocht je minder van lezen houden dan staat er op Netflix ook een gelijknamige documentaire.

De Law of Attraction is in het kort een vibratie waardoor jij andere dingen aantrekt. Als jij aan goede dingen denkt, aan positieve dingen dan zul je dat aantrekken. Maar, het werkt ook andersom. Daarom is het van belang dat jij je goed inleest en goed begrijpt wat het precies inhoudt.

Veel mensen nemen het woord ‘geluk’ ook nog vaak in de mond, maar is het dat wel? Kan het niet wat anders zijn waardoor mensen het ‘geluk’ ervaren, maar er eigenlijk zelf voor verantwoordelijk voor zijn.

Hetzelfde geldt met ‘pech’. Is het wel pech wat mensen ervaren of trekken zij dat op een andere manier aan?

Ik wens je veel plezier met de video en ik hoop dat je er iets van opsteekt!

-Jia
Team Unstoppable

— Jouw reactie is erg waardevol voor mij dus neem even de tijd om een comment achter te laten waarin je mij en Team Unstoppable laat weten wat je van de video vond!

TRANSCRIPT

Yo, Jia hier. Ik kreeg laatst de vraag van, hé, geloof jij in de Law of attraction? Of denk je dat het bullshit is? Dus, je hebt mensen die denken dat Law of attraction is alles. Dus je gaat thuis zitten en je gaat je ogen sluiten, je gaat visualiseren en op een dag krijg je al die dingen. Heel veel mensen denken dat. En andere mensen denken van, hé, Law of attraction is serieus, want je kan dingen aantrekken in je leven. Alles is een vibratie.

Waar geloof ik in? Dat laat ik je zo meteen weten, maar laten we- Laat ik je eerst uitleggen, wat is de Law of attraction? Dus wat is de Law of attraction? De Law of attraction houdt simpelweg in dat- Alles om je heen heeft een vibratie. En bepaalde vibraties trekken dus andere vibraties aan. Dat gebeurt overal om je heen eigenlijk. Dus hoe werkt de Law of attraction in deze zin? Nou, heel simpel. Als jij gelooft- Als jij denkt aan positieve dingen, dan komen positieve dingen ook op jouw pad. Je hebt vast wel een keer meegemaakt dat je je dag begint en je stoot je teen. Dus de dag begint al slecht. Vervolgens, tijdens het ontbijt, laat je allemaal pindakaas vallen op je shirt. En daarna mis je de bus ook nog eens en alles lijkt fout te gaan. Hoe kan dat? Dat betekent dat je in een negatieve spiraal zit. Dat is de Law of attraction die tegen jou werkt, maar dat is ook de Law of attraction. Zo werkt dat nou eenmaal.

Als jij constant denkt van, o, alles gaat fout vandaag, dan gaat alles ook fout die dag omdat je het constant aantrekt. Nou, dit werkt dus ook positief. Als jij positieve gedachtes hebt- Want jouw gedachtes hebben een vibratie, dat is gewoon echt wetenschappelijk bewezen. Als jij denkt aan goede, positieve dingen, fijne dingen, je bent dankbaar. Dan heb jij hogere vibraties dan als jij angstig bent, als je bang bent, als jij boos bent. Dat zijn lagere vibraties. Als jij positieve gedachtes hebt, dan straal je dat uit. En alle andere positieve momenten trek je dan ook naar je toe. Hoe kun je dit toepassen in je leven? Bijvoorbeeld met vision boards. Wat ik heb gedaan is bijvoorbeeld een vision board maken. En mensen maken een vision board bijvoorbeeld met een Rolex erop. Mensen maken een vision board op de werkplek waar ze zitten. Mensen maken een vision board over hoe hun toekomstige vriendin eruit ziet. En al die dingen lijken soms, bij sommige mensen, ook waar te komen. En hoe kan dat?

Nou, simpelweg, het universum werkt dus zo. Kijk, where attention goes energy flows. Als jij je aandacht zet op een bepaald punt van, ik ga winnen, ik ga winnen. Dan ga je ook waarschijnlijk winnen, mocht je ook er hard voor werken. Al kijk je naar super grote atleten, dan hoor ik ook, als ze praten in interviews, over de Law of attraction. Zij praten letterlijk over het feit dat zij altijd al geloofden, dat ze het al voelden, dat ze champion waren. En uiteindelijk gebeurt dat dus ook. Mocht je deze video nu al tof vinden en geloof je ook in de Law of attraction? Klik even op de blauwe duim als jij in de Law of attraction gelooft. Klik op subscribe en laat me weten in de comments. Geloof jij in de Law of attraction, ja of nee? Geloof ik er persoonlijk in? Absoluut wel, echt waar. Ik weet dat het er is. Er zijn gewoon te veel bijzondere momenten in mijn leven gebeurd dat het uit is gekomen.

Er zijn zo veel momenten gebeurd dat ik dingen visualiseerde, dat ik een bepaald persoon ging ontmoeten en opeens ontmoette ik dat. Al kijk ik naar de business die ik nu heb, al kijk ik naar de business partners die ik heb, al die dingen heb ik gemanifesteerd. Ik geloof er zo erg in, net als de Law of gravity. De Law of gravity houdt in dat er zwaartekracht is. Of jij er nou in gelooft of niet, zwaartekracht is hier. Want als jij van een gebouw af springt, of jij nou denkt van, het is er niet, het bestaat niet, je komt keihard neer op de grond vanwege zwaartekracht. Dus het is er. En dit is ook zo met de Law of attraction. Of jij er nou in gelooft of niet- Wat ik geloof is, als jij er niet in gelooft, dan werkt het tegen je. En als je erin gelooft dan werkt het voor je, want het is er, oké? Het is er. En ik geloof er dus 100% in.

Eén van de situaties die ik heb meegemaakt is bijvoorbeeld over geld. Elke keer ging ik geld manifesteren. En op bijzondere wijzen komt er opeens geld op mijn bankrekening. Er komt geld wat ik vind op straat, ik vind een briefje van vijf op straat. Mensen die komen naar mij toe met, hé, weet je nog, die keer dat jij mij twintig euro had geleend? Hier, heb je twintig euro terug. Al die dingen zijn te bizar om te beseffen. Nou, de Law of attraction, daar geloof ik dus 100% in.

Op jonge leeftijd paste ik altijd al de Law of attraction toe en ik ga jou even uitleggen op welke manieren. Eén van de manieren, check maar hier een foto van mij in de vijfde klas. Ik had daar al staan CEO. Ik wist dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Wist ik het toen al, op 5 HAVO? Absoluut niet. Maar ik voelde al in mezelf van, hé, ooit ga ik heel succesvol worden. Ik had er verder ook een quote, hate school, love education. Daarmee bedoel ik ook simpelweg van, ik wil het educatiesysteem veranderen. En als ik nu terugkijk met wat ik nu doe- Doordat ik mensen daadwerkelijk educateer op het gebied van business, life en al die dingen, denk ik van, wauw, al die dingen zijn uitgekomen.

Hier heb ik bijvoorbeeld nog een foto, van mij vroeger op mijn kamer. Dit zijn doelen die ik had opgeplakt. En op die dingen stonden ook, een passief inkomen van X euro, ik wil zoveel euro verdienen, ik wil werk doen wat ik leuk vind, ik wil rijk worden met dingen die ik leuk vind. En al die dingen doe ik nu. Het is bizar dat het uitkomt. En één bonustip voor jou en dat is, ik durfde vroeger nooit, bijvoorbeeld in dit soort winkels, naar binnen te lopen. Ik dacht van, ik ga naar binnen, straks zien ze dat ik het niet kan betalen. Dat straal ik waarschijnlijk uit, het is awkward, ik ga het niet doen. Of bijvoorbeeld een Rolex-winkel. Durf je daadwerkelijk een Rolex-winkel naar binnen te gaan en een horloge te passen? Kijk, nu kan ik dat. Maar ook als je er nog niet echt comfortabel mee bent- Of durf je naar een autodealer te gaan om in een Lambo te stappen en te kijken hoe dat voelt? Kijk, al die dingen durfde ik niet, maar uiteindelijk deed ik het toch wel. En als je dat keer op keer blijft doen, je gaat naar dit soort winkels, je gaat naar die luxe, je gaat naar een vijfsterrenhotel. En je hoeft er niet te overnachten, maar je drinkt gewoon een kopje koffie in de lobby. Al dat soort dingen stralen dan uiteindelijk vibraties uit. Als je daar eenmaal staat, in een vijfsterrenhotel, dan voel je die vibe. Je voelt van, hier hoor ik thuis, dit is mijn standard. En uiteindelijk ga je dat dus ook aantrekken.

Dat soort dingen trek je aan, omdat je- Als jij het gevoel hebt van, hier hoor ik thuis, hier ben ik comfortabel mee, dan gaan die momenten voor jou uiteindelijk je standard worden. Dus pas die dingen toe. Ik heb ook nog meer manieren, zoals allemaal kunst op mijn kamer met quotes, zoals stop watching, start doing. Ik heb achtergronden op mijn iPhone die mij elke keer eraan herinneren wat voor doelen ik heb. Ik heb een vision board gemaakt, een digitale vision board en dat staat als wallpaper voor mijn MacBook. Al die dingen raad ik je aan om toe te passen, want die dingen gaan echt uitkomen, alright? Thanks for watching. En wil je nog meer video’s kijken, check de video hiernaast en laat me weten, nogmaals, in de comment, geloof jij in de Law of attraction, ja of nee?

Geef een reactie