Tips Voor IEDERE Ondernemer

Samenvatting

Tips Voor Iedere Ondernemer 

In deze video wil ik een aantal tips bespreken die voor iedere ondernemer toepasbaar zijn! Deze tips hebben te maken met je gezondheid, business en liefde. 

Gezondheid, business en liefde 

Gezondheid is het belangrijkste als jij een succesvolle business wilt starten. Daarom zorg goed voor jezelf! Als je gezondheid in orde is kan jij je 100% focussen op je business. 

Los een probleem op

We willen allemaal geld verdienen, en de beste manier om dat te doen is door mensen te helpen met het oplossen van problemen. Hoe groter het probleem is, hoe meer geld jij betaald krijgt.

Wil jij een online onderneming starten?  Klik dan hier voor een gratis training ūüĎČ http://bit.ly/succesvolle-webshop-starten

TRANSCRIPT

Welkom bij een nieuwe video pa√ęlla met Jia en momenteel zitten we in een economische recessie je te zijn want besparen en hebben daarom geen pa√ęlla recepten voor de echte reden is dus alle restaurants gaan pas open vanaf ongeveer ja vier uur 's middags en het is nu ochtend en wij zijn ready to go ok√© wij zijn ready om te knallen dus de restaurants step up your game en daarom hebben geen pa√ęlla maar wat ik wil voor je heb is een aantal tips die ik zou toepassen in mijn business en die jij ook direct kan toepassen nomad er in welke categorie je weet ok√© deze tips zijn universeel dit zijn algemene business tips die je direct moet gaan toepassen als je een succesvolle business wil. Oke dus tip nummer 1 is een universele regel en dit is mijn succesformule die direct zou toepassen als ik een nieuwe business zou starten ok√© en het is eigenlijk heel simpel volgen het goud ja volg het goud dus wat is het goud nou check de klanten je klanten zijn het goud ok√© en je moet goed voor ze zorgen en heel simpel de formule die ik zal toepassen is heel simpel find a nice ok√© zoek een groep mensen bij elkaar zoeken en categorie unies die groot genoeg is dus dat bedoel ik daarmee liesjes heel simpelweg een groep mensen die je bepaalde interesses hebben die bepaalde angsten hebben jouw doelgroep categorie laten zo zeggen en je moet dus jou niet gaan vinden en dat kan je vinden op facebook groepen je moet kijken waar ze uithangen en ze moeten allemaal ongeveer dezelfde interesses hebben wat heel belangrijk is bij het vinden van je niet eens dat je niet groot genoeg is en dat je weet dat daar genoeg geld in de grond gaat zodat jij ervan kan profiteren want stel je voor jij gaat mensen leren hoe je kunst moet maken van paperclips hoeveel mensen zijn daarin ge√Įnteresseerd dat is een mist die te klein is ik heb waarschijnlijk zijn tien mensen op de wereld ge√Įnteresseerd in paper clip art en hoe je dat doet dus zul je ook maar 10 views hebben dat zijn dan letterlijk alle klanten dat wil ik niet hebben dus dit is iets wat ik met jou wil delen nu en dit zijn de grootste 3-niches ok√© ik ga je mind blown want voor deze coaching voor deze knowledge heb ik veel in de zelf ge√Įnvesteerd en dat ga ik nu met je delen de grootste 3-niches van de wereld. Gezondheid ok√© business en liefde ja en daar in dit is de grote omarmen met nice daar in de allemaal verlies subcategorie√ęn maar waarom zijn deze drie belangrijke gezondheid omdat ons bloem en niet ok√© onze behoeften als mens is om gezond te zijn ja we willen overleven willen voortplanten willen de veer uitziende willen kunnen bewegen willen flexibel zijn we willen eten dus gezondheid is zo'n grote lies omdat dat een van onze grootste you mend rice zijn ok√© probeer een keer twee dagen niks te eten en je zult zien dat je lichaam echt graag even wil je voelt de pijn hier ligt dus het is er niet hey je bent bereid om voor te betalen dus gezondheid verder business wij als mens willen gewoon geld hebben mensen die zeggen dat ze geen geld willen komen die jou voor de gek we leven op een de economische planeet je hebt geld nodig om de huur te betalen boodschap te betalen om te overleven en alles omtrent overleven dat willen wij ja vroeg uit je dat in de vorm had je geen geld maken in de vorm van bessen plukken dan wil je zoveel mogelijk bessen hebben in jouw drive ok√© van dan uitjouwt schoonheid de grootste kans op overleven dus business altijd dingen met geld verdienen dat is een hele grote niet maar ik ook in zit. De derde is is liefde kijk maar naar tienden ok√© kijk hoe groot tinder is bedoel kijk hoe groot al die dating sites zijn datingapps hoeveel mensen daar voor betalen dus waarom doen dat omdat dat ook een van onze grootste you know niets is voortplanten ok√© een partner vinden een man vindt een vrouw ging de bus liefde voelen ok√© en daar zitten ook weer allemaal dingen in zoals houten tumor kampement hoe kan je spreken voor een groep dat heeft ook te maken met liefde en connectie met andere mensen simpelweg je relaties versterken relaties met je ouders hoe krijg je je ex terug al die dingen staan online en mensen betalen daarvoor dus dat zijn hele grote nieuws de shop nu 11 profiles and love 2 nou zoek dus iets in die niches ja waar jij goed in bent waar jij je expertise in hebt dus dan heb je hem niet dan heb je ze gevonden je weet waar ze uithangen ask why they would they finally ask why they want and keer 10 en dat is hoe je rijk wordt dus nu heb je groep vraag letterlijk wat ze willen want als jij de juiste vragen stelt zullen zij precies tegen jou vertellen wat ze zouden willen ok√© en dan is het aan jou de taak om datgene te cre√ęren en het aan ze te geven en in ruil daarvoor zullen zij jou betalen omdat je op aarde leven dansen en simpelweg alles is een energy exchange chiquer al geef ik iets aan jou dan krijg ik daar voor iets terug hoe meer je geeft hoe meer terugkrijgt dus finally i ask why they want and give it to de mocht je deze tips waardevol vinden klik dan even op like' hieronder zodat nog meer mensen deze video kunnen zien en klik op subscribe' zodat je nooit een video van de mist een doe dat klik ook op de belletje zodat je altijd een notificatie krijgen wanneer ik een video upload. Oke tip nummer 2 is heel simpel lost problemen op als ondernemer hoe doe je dat stel de juiste vragen als je lang genoeg door vragen aan mensen zullen zien waar ze tegenaan lopen en dat zul je ook zien waar de meeste mensen tegen aanlopen en los dat probleem op een voorbeeld fitness stel je voor ik zit in de helft industrie ok√© dus mijn neus zit ergens in gezondheid en fitness ik vraag dan aan mens van een wat is de reden waarom je momenteel niet fit bent nou dan ga ik een aantal antwoorden krijgen de reden is omdat ik te veel van chocolade ok√© de reden is dat ik geen zin heb om naar de sportschool te gaan de reden is dat ik me schaam in de sportschool al dat soort dingen krijg ik te horen dus ik ga problemen zoeken heel veel mensen denken dat problemen slecht zijn oude wereld zit vol met problemen maar ik zie problemen niet als problemen ik zie problemen als opportunity's ok√© als jij dat ook gaat zien dan zie je dat er zoveel geld te verdienen valt op de wereld je gaat overal kansen zien want problemen zijn kansen mensen zijn bereid om te betalen als een probleem voor ze wordt opgelost voorbeeld ik heb bijvoorbeeld een schoonmaker ik vind het een probleem om schoon te maken ok√© niet omdat ik het echt een probleem vind ik kan nog schoonmaken maar als ik twee uur bezig ben met huishouden ik kan ook een training in elkaar zetten en ik kan ook video's maken en ik kan ik nog meer waarde leveren en middelbaar de en mijn geld dat ik daar verdien kan ik de schoonmaakster betalen en die is ook tevreden geef het aan goed komt elke week geeft een leuk baantje hand is bij mij alright dus zij was een probleem voor mij op en dat is dat ik niet te veel tijd kwijt wil zijn aan schoonmaken en in ruil daarvoor krijg jij betaald dus kijk hoe jij problemen van oplossen van andere mensen door de juiste vragen te stellen nou terug naar punt met fitness stel je voor ik krijg overal te horen van ja ik wil ik vind het moeilijk om john voet over te slaan ik hou van popcorn ik hou van chocola en als ik in de avond het filmpje gaan kijken wil ik gewoon iets te snacken hebben ok√© nou hoe kun je dat probleem oplossen als jij dan hun manier gaat vinden steun voor je doet iets met intermittent fasting kan je dat je dan in calorie√ęn de vissers om en de laatste uren van de dag kun je alles eten wat je wilt dan kan je dus een probleem oplossen door iets aan te bieden van ok√© hoe kan je fit worden hoe kan de sixpack krijgen zonder de snacks over te slaan ok√© hoe kun je een sixpack krijgen zelfs als je 2 lepels chocola per dag eten kijk dat zou iets van zijn voor die mensen waar hij was echt een probleem voor mol van die kan ik eindelijk door snikken terwijl ik ook nog eens fit wordt ok√© nou dit was gewoon een voorbeeld maar dat is dus hoe je problemen oplost en hoe meer problemen je oplost hoe meer jij betaald krijgt. Tip nummer 3 is focus op manier meting activities in welke business je focus op dingen die geld in het laatje brengen ja en dit klinkt hij ook kapitalistisch maar het is zo belangrijk want ik zie zoveel mensen focussen op kleine details ok√© een voorbeeld is bijvoorbeeld beginnende ondernemers focussen zich op de perfecte bedrijfsnaam het perfecte bedrijfsnaam en een prachtige logo en ze zijn letterlijk dagen bezig om het perfecte logo te cre√ęren voor jezelf dat is geen money-making activiteit 10 iemand op de wereld denkt van ok√© ik vind het logo mooi en daarom koop ik het nee het is het product of een dienst het lost een probleem voor me op het geeft mij waren in de lever en daarom wil ik het en niet om hun logo ok√© dat is veel teveel vanuit je eigen ego denken van ik wil een goede logo hebben ik denk dat dit een dit werkt want ik wil een perfecte bedrijfsnaam hebben ik wil hoe cool zijn foto money meting en fifteens alsjeblieft kijken naar dingen die geld in het laatje brengen vooral als je net begint met je business als je begint met je business is het zo belangrijk dat je gaat over leven waarschijnlijk heb je nog een baantje daarnaast waarschijnlijk heb je nog niet zo breed je mag geen geld met je business waarschijnlijk heb je veel kosten aan de beginnen met je moet aanmelden overal je moet wel een logo namelijk hebben je moet misschien een website hebben en al die dingen misschien heb je veel kosten en dan komt niks winnen dus het is zo belangrijk om dan juiste focus op money-making activities and voorbeeld dat ik heb toegepast in mijn business is cel before you make dus voordat ik al mijn geld gaat spenderen aan een logo aan het programma een website ga ik eerst kijken wilde mark dit wel dus ik ga het eerst verkopen ok√© van hey jongens ik zit erover na te denken om dit in dit te doen wat denken jullie ervan dan krijg je de reacties van ok√© dat klinkt goed dat zou het willen ok√© is zou je je bereid zijn om in een beter groeten starten of ik wil het proberen met 10 mensen het kost dan 50 euro als ik het gala cirkels dat 1000 euro maar ik moet eerst het testen met de kleine groep of het werkt of niet zou jij een van die proefpersonen winnen zijn voor 50 euro en het antwoord is dan jajaja en steun voor je tien mensen voor 50 euro de heb je 500 euro en met die 500 euro ga je uiteindelijk je logo cre√ęren je website je content je gaat de camera koop etcetera en dan beetje omdat mensen het willen ze hebben dat voor betaald en dan kun je met vrijheid kun je gaan ondernemen yes dus pocus op money-making activities and is een extra tip dus cel before you make hey deze tips zijn serieus super goed om toe te passen in je business voor iedere business dit zijn universele tips dus als jij als mijn mede ondernemer wilt slagen pas lezen alsjeblief toe en mocht je deze video waardevol vinden klik even op het blauwe duimpje hier onder of het grijze duimpje en wil duimpje omhoog natuurlijk grommend even hieronder welke tip jij het chill stond die jij direct gaat toepassen op elke type jij misschien ook bezig met ons toe te passen want ik reageer op iedere comment bijna dus laat mij even weten en klik op subscribe en een spelletje want ik ga de aankomende weken hier video's uploaden ok√© vier of misschien wel 5 de zorg voor dat je notificaties krijg klik daaronder en dan zie ik jou de volgende keer.

Geef een reactie