Online Geld Verdienen? Snelste Manier Om 10.000 Euro Te Verdienen Zonder Startkapitaal

Samenvatting

Snelste manier om 10.000 euro te verdienen zonder startkapitaal

Wat studie en school jou leert? In mijn mening, is om de perfecte fabrieksarbeider te zijn, oké. Om bij een bedrijf te gaan werken, je mond dicht te houden, elke dag van negen tot vijf daar binnen te komen en gewoon netjes je werk te doen.

Vandaag heb ik een speciale gast zoals je kunt zien, Mitchell Weijerman. Mitchell is mijn businesspartner en hij helpt al honderden mensen met het starten van hun eigen social media marketingbureau.

Waar het ooit begon

Laten we even een paar jaar terug gaan in de tijd. En met een paar jaar bedoel ik 27 jaar terug in de tijd, oké. Ik groeide op en mijn ouders zeiden vroeger altijd tegen me, zoon je moet goed studeren, je moet hard werken, je moet een goed baantje krijgen zodat je de rest van je leven stabiliteit hebt.

ik nam dit echt super serieus en ik ging keihard studeren, ik haalde goede cijfers en op mijn 23ste had ik mijn droombaan in Amerika. 

De ommekeer

Ik had een goede baan, maar ik realiseerde me dat ik vastzat in de ratrace. Elke dag ging ik weer naar kantoor met tegenzin. Mijn wekker ging om zes uur elke dag, ik moest in de spits naar mijn werk, ik had collega’s die ik eigenlijk niet mocht en ik voelde me een beetje opgesloten.

Ik voelde me, ja, als een soort hamster in een rad. Ik kwam niet vooruit en ik voelde me eigenlijk bedrogen door mijn ouders, door de maatschappij, door de mensen om mij heen die altijd zeiden dat ik een baantje moest gaan krijgen omdat dat mij stabiliteit zou geven. Dus ik besloot om voor mezelf te beginnen. Ik besloot om mijn baan op te zeggen en voor mijn eigen vrijheid te gaan. Dus zo gezegd, zo gedaan, ik zei mijn baan op. 

Social media marketing

Ik moest toen mijn eigen geld gaan verdienen. En net als vele mensen heb ik van alles geprobeerd, oké. Ik heb crypto’s geprobeerd, trading, dropshipping. Ik heb alles geprobeerd. Maar toen kwam ik bij social media marketing terecht dankzij een mentor. Ik begon duizenden euro’s per maand te verdienen en ik kreeg steeds meer interesse van mensen in mijn omgeving. 

Honderden studenten

Nu help ik honderden studenten bij het starten van hun eigen winstgevende social media marketing agency. 

Start vandaag jouw eigen winstgevende Social Media Marketing Agency zodat je een leven vol vrijheid kunt creëren 👉 https://bit.ly/winstgevende-smma-starten

 

TRANSCRIPT

Wat studie en school jou leert? In mijn mening, is om de perfecte fabrieksarbeider te zijn, oké. Om bij een bedrijf te gaan werken, je mond dicht te houden, elke dag van negen tot vijf daar binnen te komen en gewoon netjes je werk te doen.

Vandaag heb ik een speciale gast zoals je kunt zien, Mitchell Weijerman. Mitchell is mijn businesspartner en hij helpt al honderden mensen met het starten van hun eigen social media marketingbureau. En eigenlijk toen dat ik begon en ik wist dat ik mensen wilde helpen, wist ik niet hoe marketing werkte. En toen kwam ik ook bij Mitchell terecht. Mitchell had al een hele grote groep met tienduizenden mensen en ik wist niet eens dat hij Nederlands was, maar ik dat gewoon oké, ik neem contact met hem op, het is een slimme gast, hij snapt Facebook ads echt als de beste en nu helpt hij anderen daar ook mee. En ik dacht speciaal voor jullie, voor YouTube, laat ik hem hier naar voren halen zodat hij jullie precies kan uitleggen, oké, wat is het precies, hoe werkt het, hoe is hij gekomen waar hij nu staat en hoe kun jij ook starten. Dus Mitchell, thanks dat je hier bent.

Mitchell: Tja, dankjewel dat ik hier kan zijn, man. Het is echt een genoegen om hier met jouw audience op YouTube, ja, mijn verhaal te kunnen delen en mensen inspireren om ook te beginnen met ondernemen of als je al onderneemt, je bedrijf verder te kunnen laten groeien.

Jia: Ja, dus, ik ken je natuurlijk nu al, denk al- Ja, sowieso al langer dan een jaar, bijna twee jaar. En ik weet precies dus hoe jij bent begonnen, weet je het is een mooi verhaal. Maar laten we even een korte recap doen voor de mensen- Oké, neem ons even mee, van hoe ben jij dan begonnen met ondernemerschap, want je begon niet met ondernemerschap?

Mitchell: Ja, alright. Laten we even een paar jaar terug gaan in de tijd. En met een paar jaar bedoel ik 27 jaar terug in de tijd, oké. Ik groeide op en mijn ouders zeiden vroeger altijd tegen me, zoon je moet goed studeren, je moet hard werken, je moet een goed baantje krijgen zodat je de rest van je leven stabiliteit hebt. Heb je dat weleens gehoord? Zeiden jouw ouders dat ook?

Jia: Classic, ja.

Mitchell: Nou, ja oké, ik nam dit echt super serieus, oké. Ik ging keihard studeren, ik haalde goede cijfers en op mijn 23ste had ik mijn droombaantje, oké. Ik werkte in Amerika, ik had een goede baan, ik ging naar kantoor elke dag en ik realiseerde me dat ik vastzat in de ratrace. Oké, elke dag ging ik weer naar kantoor met tegenzin. Mijn wekker ging om zes uur elke dag, ik moest in de spits naar mijn werk, ik had collega’s die ik eigenlijk niet mocht en ik voelde me een beetje opgesloten.

Ik voelde me, ja, als een soort hamstertje in een wieltje. Ik kwam niet vooruit en ik voelde me eigenlijk bedrogen door mijn ouders, door de maatschappij, door de mensen om mij heen die altijd zeiden dat ik een baantje moest gaan krijgen omdat dat mij stabiliteit zou geven. Dus ik besloot om voor mezelf te beginnen, oké. Ik besloot om mijn baan op te zeggen en voor mijn eigen vrijheid te gaan. Dus zo gezegd, zo gedaan, baan opgezegd, mezelf in het diepe gestort en ik moest toen mijn eigen geld gaan verdienen.

Jia: Ik ben wel heel benieuwd naar- Want het is wel heel nice inderdaad, maar je hebt dus een nine-to-five job waar de meeste mensen in vastzitten en dat is dan- Ik was pizzabezorger, ik was krantenverkoper, maar jij had echt een goedbetaalde baan in een van de vetste plekken ter wereld. Heb je daar dus ook zelfs het gevoel van een nine-to-five vastzitten, ratrace, ondanks dat je veel verdient en je hebt gewoon een goede omgeving. Daar heb je dat dus ook.

Mitchell: Ja, ik had letterlijk een salaris wat ver boven het gemiddelde salaris van de gemiddelde Nederlander ligt. Waarschijnlijk wel drie, vier keer zo hoog. Het bedrijf betaalde voor mijn huis, oké. Ik had een mooie rode sportauto, ik had een zwembad voor de deur, jacuzzi’s. Alles eigenlijk waar, wat mensen normaal gesproken zeggen dat ze graag willen hebben.

Maar als het werk wat je doet niet werk is waar je gepassioneerd in bent, dan drained het je, oké. Als het je niet energie geeft, dan neemt het energie van je af. En dat nam het elke dag van mij, oké. Ik werd elke dag steeds ongelukkiger, ik kwam niet meer vooruit, ik ontwikkelde mezelf niet meer, ik had geen vrijheid meer, ik kon niet de reizen maken die ik wilde maken, ik kon geen dingen meer van mijn bucket list afstrepen. Ik was alleen nog maar aan het grinden, zestig uur per week en ik wilde niet zo mijn hele leven spenderen.

Jia: Ja en over zestig uur per week gesproken, dat wat toen al veel. Maar nu werk je eigenlijk nog meer omdat je iets doet wat je leuk vindt, waar je gepassioneerd over bent. Je helpt mensen. En laten we daar naartoe gaan, oké. Dus hoe help jij nu mensen? Met SMMA natuurlijk. Maar op welke manier doe je dat? Wat is SMMA eigenlijk voor de mensen die dat misschien niet weten. En waarom denk jij dat dit een hele goede opportunity is?

Mitchell: Ja, oké. Dus toen ik mijn baantje net had opgezegd, toen was ik dus op zoek naar een manier om geld te verdienen. En net als vele mensen heb ik van alles geprobeerd, oké. Ik heb crypto’s geprobeerd, trading, dropshipping. Ik heb alles geprobeerd.

Jia: Echt een cowboy.

Mitchell: Ja. Was jij ook een cowboy?

Jia: Ik was ook een cowboy.

Mitchell: We zijn allemaal ooit door deze cowboy fase heen geweest. Maar uiteindelijk faalde alles, oké. Alles faalde. Ik behaalde geen succes en de reden was omdat ik alles tegelijkertijd probeerde. Dus ik besloot om me te focussen op één skill. En die ene skill was het leren van Facebook advertenties. Want ik realiseerde me al best wel snel, dat er meer dan 1,8 miljoen ondernemers in Nederland en België zijn, oké.

Al deze ondernemers hebben klanten nodig, want zonder klanten kunnen ze gewoon niet bestaan, weet je. Hebben ze geen inkomen, kunnen ze de deuren sluiten. Dus die bedrijven hebben klanten nodig. Ook zag ik een statistiek voorbijkomen dat de gemiddelde ondernemer rond de veertig, vijftig jaar oud was. Dus ik dacht dat is wel interessant. Deze mensen hebben een bedrijf, ze zijn geen studenten, ze hebben geld te besteden en ze hebben klanten nodig. Ze weten waarschijnlijk ook niet hoe social media werkt want ze zijn wat ouder, oké. Ze zijn niet zo tech savvie waarschijnlijk, dus ik moet ze daarmee gaan helpen. Dus ik heb me daar volledig op gestort. Ik ging Facebook advertenties leren en ik begon mijn eerste klanten binnen te laten, oké. Mijn eerste klant binnengehaald, een restaurant. Kort daarna volgden nog vijf restaurants. Toen een beach club in Malaga, een grote mooie beach club. En toen begon ik mijn eerste succes te behalen. En mensen vroegen aan me van, hé Mitch hoe kan je zoveel geld verdienen terwijl je eigenlijk de wereld aan het bereizen bent, hoe kan dat? Want dat leren we niet op school. Ik weet- Dat zou jij vast ook best wel vaak krijgen van mensen. Maar dat leren we gewoon simpelweg niet op school, oké. Onze economieleraar die heeft dit nooit geleerd, die leert dit nooit aan ons. Dus het is gek voor mensen. Dus ik besloot om het aan een kleine groep vrienden te gaan leren, oké. Aan een kleine groep vrienden ging ik laten zien wat ik deed en zij begonnen ook succes te behalen. En toen dacht ik, ik haal hier heel veel voldoening uit, oké. Het helpen van mensen en te zien hoe hun leven kan veranderen. En toen dacht ik, ik wil nog meer mensen helpen. Toen ben ik het gaan uitrollen en momenteel help ik al honderden mensen met het opzetten van hun eigen social media marketing agency.

Jia: Wauw, that’s amazing. Ja, want ik- Een aantal dingen die je opnoemde, is bijvoorbeeld hoe kan je reizen terwijl je dit doet. Nou dit is dus echt alleen je laptop heb je nodig. Toch? Dus het is met Facebook ads alleen je laptop. Verder, hoeveel betaalt zo’n klant dan gemiddeld? Weet je, al kijk je naar een beach club of een restaurant. Hoeveel betalen zij gemiddeld?

Mitchell: Ja.

Jia: Is het eenmalig bij jou, of doe je het per maand?

Mitchell: Nee, dus ik leer mijn studenten om een recurring inkomen op te bouwen, oké. Een recurring inkomen betekent dat een klant jou elke maand consistent betaalt, oké. Stel je haalt een klant binnen voor duizend euro, wat een heel realistisch bedrag is. Een klant betaalt jou duizend euro elke maand opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Stel je haalt tien klanten binnen, oké, die jou elk duizend euro per maand betalen. Dan heb je een recurring inkomen van tienduizend euro per maand. En tienduizend euro per maand, dat is een bedrag wat de meeste mensen hun leven wel kan veranderen.

Jia: Ja, honderd procent.

Mitchell: Oké, tienduizend euro per maand, dat is honderdtwintigduizend euro per jaar. Dat is drie of vier keer het modaal inkomen in Nederland en België.

Jia: Ja en wat je moet onthouden is deze mensen zoals jij al zei, het zijn geen studenten, het zijn ondernemers. Zij hebben geld en ze spenderen momenteel duizenden euro’s nog aan krantenadvertenties. Dat je echt zo’n krant onder aan de pagina. Daar spenderen ze vijftienhonderd aan om één keer in zo’n zondag weekblad te zitten.

Duizenden euro’s, tienduizenden euro’s zelfs aan televisie, terwijl- Hoe werkt dat nou tegenwoordig? Televisie-, je hebt een advertentie op een televisie, het is reclame en je weet niet hoeveel mensen er kijken, je weet niet hoeveel mensen er komen via tv. Je weet het allemaal niet. Met Facebook heb je al die dingen en je helpt de juiste mensen die geld hebben en die zijn dan echt wel bereid om inderdaad duizend, tweeduizend, drieduizend tot vijfduizend euro, misschien wel, te betalen per maand als jij zorgt voor nieuwe klanten. Dat is super nice. Maar, hoe zouden zij kunnen beginnen? Want het lijkt wel heel makkelijk hoe je het zo zegt. Weet je, je leert Facebook en opeens heb je 10K per maand. Al kijken we even heel realistisch voor de mensen, wat moeten ze leren en hoe kunnen ze starten en waarom lukt het niet iedereen, weet je? Want als iedereen het kon, had iedereen het nu.

Mitchell: Ja, oké. Kijk eigenlijk het enige wat je nodig hebt, is een social media account om te kunnen beginnen. Kijk, Facebook- Iedereen die een Facebook account heeft en kom op, we leven nu in 2019, 2020, wanneer jij deze video bekijkt. Maar dit is een tijdperk waar wij allemaal wel social media accounts hebben, oké. Je hebt vast een Facebook account en als je die niet hebt, maak er eentje aan. Kom op. En iedereen met een Facebook account kan al beginnen met adverteren. Oké, je logt in op je Facebook account en links in de bar heb je al een link waarop je kan drukken, ads manager en daar kan je eerste advertenties live zetten.

Je hebt geen fancy marketingdiploma nodig, je hebt geen PhD nodig. Iedereen met een Facebook account kan al beginnen. Vandaag nog. In de komende vijf minuten als je zou willen. En wat jij dan moet gaan doen, is jij moet ondernemers zoeken. En elke ondernemer, als het een goede ondernemer is- Of elke ondernemer eigenlijk in het algemeen wil zijn bedrijf laten groeien. Hoe doen ze dat? Ze hebben meer klanten nodig. Wat je nu moet gaan doen, is je moet op bedrijven gaan afstappen en je moet vertellen, hé ben je geïnteresseerd in het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van social media en heb je geen zin om zelf je advertenties te runnen, laat mij je daarbij helpen. En de kans is groot dat ondernemers ja zullen zeggen, want ze hebben nou eenmaal extra geld nodig. Ze willen extra klanten hebben. Dus eigenlijk alleen die twee dingen heb je nodig om te kunnen beginnen met adverteren.

Jia: Nice. En ik weet het antwoord al omdat ik je wat langer ken, maar- Dit is heel gek om te realiseren. Jij hebt diplomas gehad op de vetste, beste universiteit ter wereld. Weet je, je hebt echt keihard gestudeerd. Vier jaar lang in de boeken, misschien wel langer, vijf of zes jaar. Maar wat is waardevoller, Facebook ads skills, die kennis, gewoon puur alleen Facebook ads of je papieren van de uni?

Mitchell: Ja, dus ik heb inderdaad twee studies gedaan. Twee bachelors binnengehaald en die studies hebben me heel veel geleerd. Ze hebben me vooral geleerd hoe ik heel goed mijn toetsen kon halen, oké. Ze hebben me geleerd hoe ik mijn grafische rekenmachine kon programmeren als een spiekbriefje en hoe ik achten en negens en tienen kon halen. Nee, maar even- Studie en school leren jou heel veel algemene kennis, maar studie en school leren jou niet per se praktische skills waar je meteen geld mee kan leren verdienen. Wat studie en school jou leert, in mijn mening, is om de perfecte fabrieksarbeider te zijn, oké.

Om bij een bedrijf te gaan werken, je mond dicht te houden, elke dag van negen tot vijf daar binnen te komen en gewoon netjes je werk te doen. Maar als jij praktische skills wilt hebben waarmee je meteen geld kunt verdienen, dan moet jij focussen op het leren van een high-income-skill. Want dat is wat ik heb gedaan, nadat ik me besefte dat mijn studie mij niet zou brengen naar waar ik wilde zijn.

Jia: Dus Facebook ads belangrijker.

Mitchell: Zeker. Nou, het hangt van jou af. Wil jij de rest van je leven op een kantoortje werken- Nee, voor heel veel mensen is dat prima. Heel veel mensen vinden dat oké. Maar als je weet dat er meer uit het leven te halen valt, als jij weet dat je gewoon de wereld kan bereizen, als je weer achter je passies achterna wilt gaan, als jij de echte dingen wilt doen waar je echt gepassioneerd in bent, dan moet je niet dat traditionele pad volgen. Dan moet je simpelweg een high income skill leren, mensen gaan helpen en er goed voor betaald krijgen. Dat is de slimme manier van werken tegenwoordig.

Jia: Ik krijg weleens mensen die zeggen, ja maar Jia hoe weet jij dat? Jij hebt nooit een goed betaalde baan gehad, je hebt nooit gestudeerd. Hoe kan jij nou vertellen dat wat je doet, online geld verdienen, dat dat echt beter is. En dan verwijs ik altijd naar jou. Van ja, ik heb een mattie die heeft echt alles op die ladder beklommen en hij zit nu ook met mij lekker op ondernemerschap en we verdienen goed en we hebben er vrijheid in en nu. Het is beter zo.

Ik ben blij dat ik voor dit pad heb gekozen. En als jij ook dit pad wil kiezen- Want het is nu winter, het is echt november en ik zie dat het in Nederland super koud is en wij zitten hier heerlijk nog in de zon. Al denk je ook bij jezelf, van hé ik wil het een kans geven, hoe zouden ze dan van jou kunnen leren, Mitchell?

Mitchell: Ja, oké. Dus twee weken geleden toen jij mij vroeg om dit interviewtje te doen voor jouw YouTube kanaal, toen dacht ik van wat voor leuks kan ik jouw audience, jouw kijkers van dit kanaal nog meer geven? Dus, achter de schermen heb ik een bonustraining voor de kijkers van jouw kanaal in elkaar gezet en in deze bonustraining laat ik ze zien precies welke stappen ik heb genomen om tot mijn eerste tienduizend euro te komen met mijn social media marketing agency.

En de stappen die mijn studenten nemen om gigantisch groot succes te behalen waardoor zij nu ook de wereld kunnen bereizen en dezelfde dingen kunnen doen als wat ik en wat jij nu doet in het leven. Dus, ja. Als mensen deze training willen bekijken, wat ik je zeker aanraad want ik ga zoveel waardevolle informatie en stappen met jou delen tijdens deze training, check de link in de comments. Jia gaat hem daarin zetten.

Jia: In de beschrijving en in de comments allebei staat een link als je deze training wilt volgen. En ik denk dat iedereen deze training sowieso moet bekijken want dit is waardevol en je kunt gelijk checken of het wat voor je is. Want ik heb ook gezien achter de schermen hoe zo’n Facebook agency gaat, weet je. En dan denk ik van, je hebt gewoon geen startkapitaal nodig.

Mitchell: Klopt.

Jia: Geen start kapitaal, dus letterlijk iedereen zou dit kunnen doen. Dus check op zijn minst de training in de beschrijving.

Mitchell: Ik wil hier nog wel even op inhaken, oké. Je zegt een heel belangrijk punt en ik denk dat we daar niet genoeg aandacht aan besteed hebben. Inderdaad het puntje niet genoeg of geen startkapitaal. Het mooie is SMMA, social media marketing, is een cashflow positief businessmodel, oké. Dat betekent dat je geen geld hoeft uit te geven om geld te verdienen. Snap je dat met trading moet je eerst een hele hoop geld erin stoppen om geld te kunnen verdienen.

Met dropshipping moet je eerst een hele hoop geld in advertenties stoppen om mensen naar je website te krijgen om verkopen te maken, oké. Met crypto’s moet je geld erin stoppen om geld te verdienen, maar met social mediamarketing hoeft dat niet, oké. Jij haalt je eerste klant binnen en dat is meteen profit. Meteen winst vanaf dag nummer een.

Jia: En de winstmarges, misschien kan je daar ook wat meer over vertellen.

Mitchell: De winstmarges zijn echt rond de negentig tot zeventig procent, oké. Afhankelijk van hoe hoog het bedrag is wat jij je klant closed(0:17:06). Als het duizend, tweeduizend, drieduizend euro is, dan kan je daar gewoon vanuit gaan dat dat zeventig tot negentig procent winst is wat je in je zak kunt stoppen en waarmee jij meer van het leven kunt gaan genieten.

Geef een reactie