Wie is Team Unstoppable

Onze Missie

Het creëren van vrijheid staat bij ons vanaf het begin af aan op nummer één. Vrijheid is voor iedereen weggelegd, maar lang niet iedereen werkt daar aan. Unstoppable wilt mensen de kans geven, dezelfde vrijheid te ervaren door het leren van hoe jij online geld kan verdienen. Unstoppable is de grootste online business school van Nederland en België die jou gaat brengen naar ultieme vrijheid en je dromen helpen bereiken!

Het onderwijssysteem

Het onderwijssysteem wat op dit moment in Nederland is, is niet gericht om jouw dromen en creativiteit tot uiting te brengen. Wij willen hier verandering in brengen door cursussen en methodes te leveren die wel hier op gericht zijn. Zo heb jij een alternatief om niet voor altijd vast te zitten in een 9 tot 5 baan!

7000+ studenten

Vanaf het moment dat wij begonnen zijn met de Bol Masterclass hebben wij al 7000+ mensen geholpen waarvan er al honderden boven de 10K per maand hebben omgezet. Wij hebben mensen geholpen hun baan op te zeggen, en de vrijheid helpen behalen waar zij altijd al van droomden!

Resultaatgericht

Bij Unstoppable stoppen wij niet bij één businessmodel. Dit is omdat niet elk businessmodel even goed bij iedereen past. Zo kan jij het businessmodel vinden wat bij jou past en door onze resultaatgerichte methodes zo efficiënt mogelijk te werk gaan!

Bekijk onze cursussen!

Ontdek welk businessmodel bij jou past en start vandaag nog jouw online business.

Onze kanjers aan het woord!

Met onze online trainingsprogramma’s helpen we je om de beste versie van jezelf te worden, online geld te verdienen en meer geluk en vrijheid te ervaren!

Kevin

“Unstoppable heeft mij een blueprint gegeven voor financiële onafhankelijkheid.”

Marissa

“Unstoppable heeft mij een manier gegeven om te ontsnappen aan de 9-5.”

Daantje Goedhart

“De Bol Masterclass is een ware eye-opener. Alles wat jij moet weten om jouw succesvolle e-commerce business te starten wordt erin uitgelegd.”

Onder andere bekend van:

Met onze online trainingsprogramma’s helpen we je om de beste versie van jezelf te worden, online geld te verdienen en meer geluk en vrijheid te ervaren!

Gegevens

Kvk: 71014543

Btw: 858546.917.B.01

[email protected]