Over Team Unstoppable

Het is onze missie om de meest resultaatgerichte online business school te zijn van Nederland en Belgie. We willen namelijk het traditionele educatie systeem hervormen.

Om dat te bereiken geven we mindset- en business trainingen om er voor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt en je dromen waarmaakt. 

Online geld verdienen met Jia Ruan

Het verlangen startte allemaal bij Jia Ruan toen hij begon met het verkopen van producten via het platform van bol.com. Via een mentor ontdekte hij stap-voor-stap wat werkt om zelf een hyper winstgevende online business te starten. Zelfs zonder enige kennis, ervaring of groot startkapitaal.

Met de verkoop van populaire knuffels verdiende hij in de eerste maand direct € 1200. Het verdiende geld investeerde hij direct door om meer producten in te kopen. Het bleek uitstekend te werken. In de tweede maand behaalde hij al een omzet van € 6000 en dit groeide daarna al snel door tot minimaal € 20.000 per maand.

Semi-passief inkomen genereren

Jia Ruan had op dat moment iets magisch gevonden. Hij ontwikkelde een high-income skill om een semi-passief inkomen te hebben. Zijn leven veranderde compleet in korte tijd ook al heeft hij niet het traditionele pad bewandelt wat je op school wordt aangeleerd. Toch heeft hij nu de vrijheid om te reizen, hoeft hij nooit meer voor een baas te werken en kan hij zijn eigen dagen in plannen. 

Jia Ruan voelde dat hij meer uit zijn leven wilde halen en meer mensen wilde helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Maar het ontbrak hem aan de juiste kennis en ervaring om duizenden mensen te helpen om een succesvolle en winstgevende online business te runnen. Daarom ging hij op zoek naar meer specialisten die hem konden helpen…

Hoe Team Unstoppable is ontstaan

Op dat moment interviewde Mitchell Weijerman allerlei miljonairs en miljardairs in zijn grote Facebook Community met tienduizenden leden. Mitchell en Jia kenden elkaar niet, maar besloten om eens kennis te maken. Samen gingen ze naar aanleiding daarvan een test draaien om tientallen personen ook te helpen om een online business te runnen. 

Dit resulteerde in een groot succes, want net als Jia Ruan verdienden alle studenten ook duizenden euro’s per maand. Daardoor kwam het besef dat iedereen kan leren hoe je een online winstgevende start als je het juiste stappenplan volgt en actie blijft ondernemen.

In tussentijd kwam Mitchell via dezelfde Facebook Community ook in aanraking met Virgil Brewster. Ook al kenden ze elkaar toen nog niet, ze wisten wel dat ze alle drie altijd al impact wilden maken.

Team Unstoppable: werk slimmer en verdien meer in minder tijd

Ze waren het al snel erover eens dat het huidige schoolsysteem niet compleet is. De meest belangrijke fundamentele principes ontbreken om een gelukkig, vrij en succesvol leven te leven. 

Ondanks dat hard werken de norm is, is het toch mogelijk om slimmer te werken en meer te verdienen in minder tijd. Maar hoe je een winstgevende online business start, opschaalt en automatiseert wordt je nergens geleerd. En dat vonden ze een gemiste kans!

Leef jij je eigen leven of het leven van je ouders of leraren?

Op school word je een manier geleerd om een bepaald pad te bewandelen. Het grootste probleem is dat je al op je 15 of 16e moet kiezen welk pad je wilt gaan bewandelen… 

Vaak ben je dan nog zo jong dat je niet eens weet wat je passies en hobby’s zijn. En wat doe je dan? Vaak maak je dan een veilige keuze die je meer zekerheid brengt. Je laat je keuzes nog teveel afhangen van meningen van anderen… 

Daarna volg je een opleiding en dan werk je vervolgens 40 uur voor een baas van 9 tot 5. Hierdoor groei je op met het idee dat je altijd hard moet werken om maandelijks een salaris te verdienen. Dit dachten wij ook, maar wij ontdekte dat je dit geen geluk, succes en voldoening oplevert als je niet doet wat je écht het allerliefste doet.

Voorkom dat je het verkeerde pad bewandelt

Mitchell studeerde en werkte zijn hele leven keihard om vervolgens in de corporate wereld te belanden in Silicon Valley. Hij dacht zijn droombaan gevonden te hebben, maar dit viel in werkelijkheid enorm tegen…

Tegen Jia werd altijd verteld dat hij niet succesvol zou worden. Hard werken was de enige oplossing dacht hij, maar als pizzabezorger en straatverkoper leverde dit harde werken in verhouding weinig geld op… 

En Virgil nam als personal trainer op Ibiza hard werken zo serieus dat hij uiteindelijk een flinke burn-out kreeg. En dat terwijl druk zijn een keuze is.

Een leven vol vrijheid creëren: dat is waar wij voor staan!

Om te laten zien dat je ook op een andere manier je dromen kan waarmaken en je leven kan vormgeven, willen wij daarom nu het educatie systeem ontwikkelen in Nederland en België. Het is ons doel dat jij de beste versie van jezelf wordt en je dromen gaat waarmaken.

Om dat te bereiken willen we je met online trainingen en coaching sessies inspireren, motiveren en in actie zetten. Met één van onze businessmodellen, de Bol Masterclass, Agency Masterclass en Unstoppable Mindset, helpen we jou op weg om jouw ideale leven vol vrijheid te creëren.

Een compleet team met gepassioneerde experts staat voor je klaar

Dankzij een Unstoppable Mindset is Team Unstoppable in een paar jaar tijd enorm snel gegroeid naar een bekend miljoenenbedrijf. Al meer dan 6.000 ondernemers helpen we inmiddels dagelijks met onze bewezen aanpak om: 

  • los te breken van alle mentale blokkades zoals twijfels, angsten en onzekerheden
  • met discipline, focus en doorzettingsvermogen dagelijks stappen zet om je doelen te bereiken
  • meer tijd te spenderen samen met familie en vrienden om onvergetelijke herinneringen te maken
  • financiële vrijheid te laten ervaren om datgene te doen wat je het allerliefste wilt doen
  • te werken waar en wanneer je wilt om je eigen dagindeling te bepalen
  • niet meer van 9 tot 5 te hoeven werken voor een baas en meer vrije tijd te hebben 
  • te reizen over de hele wereld om je bucketlist stap voor stap af te strepen

Dit doen we allang niet meer met z’n drieën. Er staat een compleet team met gepassioneerde experts voor je klaar. Met onze begeleiding kan jij elke dag aandacht, tijd en energie besteden om je persoonlijke en zakelijke groei stap voor stap te blijven verbeteren. Jouw resultaat is het enige wat telt. We streven ernaar dat jij op een effectieve en efficiënte manier jouw droomleven kan laten uitkomen! 

Wat je kan verwachten

Voor Team Unstoppable is geen enkele uitdaging te groot. Niets is onmogelijk ook al denk je nu misschien: ““Het kan niet, het is onmogelijk.” Ook jij kan jouw maximale potentieel benutten… 

Sterker nog, we zoeken voortdurend nieuwe uitdagingen op. Dat doen we niet alleen. Samen sta je sterker en daarom brengen we duizenden ambitieuze ondernemers samen om elkaar te inspireren, kennis te delen en uit te dagen om te groeien naar ‘the next level’! 

Met onze stok achter de deur kan jij jouw leven tot bloei brengen. En je bent in staat om door te zetten waar anderen stoppen. Opgeven is geen optie. Jij kan het. Je hebt meer in je dan je denkt…

Je stapt over blokkades heen. Of je nu linksom of rechtsom gaat, je gaat door ondanks tegenslagen. Om een unstoppable leven te leven, moet je er voor gaan. Just do it! 

Ga jij voor een goed of geweldig leven?

We hebben een leven gekregen. Dit is het meest waardevolle wat er is. Het is gratis. Aan jou de taak om er alles uit te halen. Spijt is het pijnlijkste wat er is als je later terugkijkt op je leven. Wij willen niet dat je met spijt terugkijkt. 

Het is tijd om je dromen na te jagen. Stop met uitstellen. Durf de sprong te wagen om knopen door te hakken. Doe wat je te doen hebt. Wij weten als geen ander hoe je hoe jij meer uit het leven kan halen dan dat je momenteel doet… 

Onze ervaringen, kennis en lessen geven we graag aan je door om het alternatieve pad laten zien om je mooiste leven te gaan leven. Anders blijf jij je leven lang hard werken zonder dat je weet wat je kan doen om slimmer te werken en meer te genieten van het leven! 

Om een indruk te krijgen hoe jij een leven vol vrijheid kan creëren hebben we een aantal gratis online trainingen voor je gemaakt. Dan krijg je een goede indruk over hoe jij ook een hyper winstgevende business kan runnen.

0
Actieve Studenten
0
Verdiensten Studenten
0
Banen Opgezegd

121+ Recensies