Bescheiden ontstaan

Unstoppable Lifestyle werd opgericht door Jia Ruan in 2018. Toen der tijd bestond het bedrijf uit slechts 3 personen met laptops en een grote missie. Nu bestaat het bedrijf uit 10+ personen en een community van 3000+ studenten. Vandaag de dag is Unstoppable uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van mindset en online business trainingen.

All star team

Wij bouwen een team van slimme, gemotiveerde en gedreven individuen die allen samenwerken om onze missie te vervullen. Met een team dat samen alle expertises bezit staan wij elke dag klaar om onze studenten zo goed mogelijk voorwaarts te brengen. Binnen Unstoppable krijgt elk teamlid de vrijheid en de ondersteuning om zichzelf te ontwikkelen.

De cultuur bij Team Unstoppable kan beschreven worden als een high-performance culture. Wij streven er elke dag naar om de beste versie van onszelf te worden.

Door ons, voor ons!

Bij Unstoppable vergeten wij nooit dat wij alles wat wij doen voor onze studenten doen, niet voor de winst. De winst is een reflectie van het aantal levens dat wij veranderd hebben. Onze studenten staan altijd op nummer 1.

0
Actieve Studenten
0
Verdiensten Studenten
0
Banen Opgezegd

121+ Recensies