Hoe kun je financieel vrij worden? Doe dit!

Samenvatting

Hoe kun je financieel vrij worden? Dit is een vraag die de meeste mensen bezighoud. Iedereen is druk bezig om geld te verdienen, belastingen te betalen en geld uit te geven. Om financieel vrij te worden hoe je maar drie dingen te doen. Het is niet moeilijker dan dat, het zijn maar drie dingen.

In deze video leg ik jou uit hoe jij financieel vrij kan worden, maar nog belangrijker, om er achter te komen wat financieel vrij worden voor jou betekent. Het is namelijk voor iedereen anders en iedereen legt geeft er een andere waarde aan. Hoe veel moet je verdienen? Hoe verdien ik veel geld? Hoe kan ik online geld verdienen? Dit soort vragen gaan we vandaag allemaal behandelen.

TRANSCRIPT

Dus jij wilt financieel vrij worden? En heel veel mensen denken dat dat heel complex is, met allemaal percentages en ROI en allemaal termen, maar nee. Het is eigenlijk een hele simpele formule om financieel vrij te worden. En dit heb ik geleerd van mijn mentors en dat ga ik vandaag dus met jullie delen. De formule om financieel vrij te worden, zijn drie dingen. Eén, how to make it. Twee, how to keep it. En drie, how to multiply it. That’s it. Dus wat bedoel ik met één, how to make it? Zorg ervoor dat jij weet hoe je geld verdient. En niet van één inkomstenbron, maar van meerdere inkomstenbronnen. De gemiddelde miljonair heeft vijf tot zes verschillende inkomstenbronnen. En ik heb er nu ook meerdere. Maar vraag bij jezelf af, hoeveel heb jij er momenteel? Misschien nul, misschien één, maar het is tijd om te werken aan je tweede, je derde. Om uiteindelijk naar de vijf en zes te gaan, want dat is ook wat miljonairs hebben. Dus, je gaat meer geld verdienen, oké? How to make it. Vervolgens, als je meer geld verdient, dan gaan we naar stap twee, how to keep it. En met how to keep it, bedoel ik als jij meer geld verdient en je gaat alles weer uitgeven, ga je dan ooit financieel vrij worden ja of nee? Het antwoord is nee. Als je meer geld verdient, zorg ervoor dat je het geld ook behoudt. Dus hoe ik dat doe, is altijd in potjes stoppen. Oké, een percentage doe ik hierin, een percentage hier. Twintig procent zet ik altijd opzij voor mezelf, tien procent daar speel ik mee en veertig procent, vijftig procent is voor dagelijkse behoeftes zoals living. Gewoon OV betalen, eten betalen, boodschappen doen et cetera. Dus how to keep it, zorg dat je geld altijd behoudt. Ga niet meer uitgeven puur omdat je meer verdient, anders zul je nooit financieel vrij worden. Dan gaan we door naar stap drie. Als je dan stap twee goed doet, dus how to keep it, je hebt meer geld in je zakken, dan kan je met geld gaan investeren. Dat is drie, how to multiply it. Op dat moment ga jij niet meer werken voor geld, maar ga jij geld voor jou laten werken. Dus noem een aantal voorbeelden voor jezelf. Wat kan jij met je geld doen om het voor jou te laten werken? Je kan het uitlenen aan mensen voor percentages, je kan aandelen kopen, obligaties kan je kopen, je kan crypto kopen, je kan in het vastgoed gaan. Allemaal manieren om je geld te multiplyen. En dit is dus de formule om financieel vrij te worden. -Jia Financieel vrij worden FacebookTwitterLinkedIn

Geef een reactie