Habits Van Succesvolle Mensen

Samenvatting

Habits Van Succesvolle Personen

Je hoort vaak over dat mensen gewoontes hebben maar succesvolle mensen hebben verschillende gewoontes dan bijvoorbeeld arme of falende mensen. De afgelopen jaren heb ik veel boeken gelezen van succesvolle mensen, ik ben naar seminars gegaan, workshops en evenementen waar succesvolle mensen ook kwamen. Ik kwam er achter dat alle succesvolle mensen dezelfde gewoontes hebben. 

Neem je verantwoordelijkheid

Neem je verantwoordelijkheid, het klinkt heel simpel maar zorg dat je niet in een slachtofferrol terechtkomt. Naast het nemen van je verantwoordelijkheid is discipline erg belangrijk, dat is een eigenschap die veel succesvolle mensen hebben. 

Zelfontwikkeling 

Succesvolle mensen zijn live long students en vaak denk je bij mensen die succesvol zijn dat ze niets meer hoeven te leren maar zij zijn juist nog constant bezig met nieuwe dingen leren! Bijna alle succesvolle mensen geven aan dat misschien wel het allerbelangrijkste is: lezen, lezen heeft mijn leven compleet veranderd en ik weet als je nog nooit een boek hebt open geslagen dat het lastig is maar pak een boek en start met lezen!

Wil jij werken aan een succesvolle mindset? Download dan nu het gratis Unstoppable Mindset e-boek hier 👉 https://bit.ly/gratis-unstoppable-mindset

TRANSCRIPT

In deze video ga ik het hebben over gewoontes van succesvolle mensen want je hoort vaak dat mensen gewoontes hebben en dat succesvolle mensen andere gewoontes hebben dan bijvoorbeeld arme mensen falende mensen en dat is zeker waar. Dus ik heb heel veel boeken gelezen van succesvolle mensen ik wil wat documentaires gekeken ik heb van alles wat bestudeer ik ben een seminar gaan bij het webinar gevolgd ben overal geweest naar evenementen workshops en ik kwam er achter dat we eigenlijk allemaal beetje dezelfde gewoontes zijn die alle succesvolle mensen toepassen en in deze video ga je uitvinden welke dat zijn.
Je hoort het was wel vaker weet je je moet gewoontes hebben en je hoort al die dingen dat succesvolle mensen dat bijvoorbeeld hebben en wat zijn nou de meest voorkomende want als we simpelweg succesvolle mensen kopiëren dan moet je wel dezelfde resultaten behalen dat is een van de dingen die ik heb geleerd van Tony Robbins if you want to be succesvol copy wat succesvol people do. Zo simpel is het dus laten we beginnen met nummer een en nummer één is eigenlijk de fundering van al het succes en dat is stel doelen als jij niet weet waar je heen gaat dan weet je nooit of je de juiste richting op loopt zelfde als een boot als jij de wind vangt in jezelf maar heb je weet niet waar je heen gaat dan is de wind niet perse goed of slecht en daarmee wordt dus bedoeld je moet weten waar je heen gaat je moet weten waar de kust is waar je uiteindelijk aan wilt komen.Kijk al voordat je voor dat iets er is een voordat jij je succes van de business en voordat voordat ik hier woonden voordat ik de resultaat had behaald had ik dat al lang gevisualiseerd voordat een hotel is gebouwd moet het in iemand zijn mind eerst zitten iemand moet eerst hebben uitgedacht van oké hier ga ik een hotel bouwen zo ziet het eruit zo zie de ingang waarheid en dat is hetzelfde met jouw doelen visualiseer jezelf een maand van nu een jaar van nu tien jaar van nu en denk bij jezelf.
Waar sta ik dan hoe ziet mijn leven eruit en dan werk je dus stap voor stap terug naar vandaag en bouw je een plan uit de stel je voor je wilt over 10 jaar wil je een miljoen euro netto hebben op je rekening prima mooie doel voor jezelf maar bereken dat dan terug naar de dag van vandaag wat moet je nu doen om een stapje dichterbij te komen en misschien
als je dan de wiskunde erachter berekend kom je erachter heet terwijl de euro per dag verdienen en dan weet jij de geen manier moeten vinden om twee honderd euro per dag te verdienen zodat je dan uiteindelijk een miljoen net over 10 jaar oké dat is dus hoe je doelen stelt en stel de specifieke doelen op voor jezelf dus super belangrijk. Gewoonte nummer 2 en dat is neem verantwoordelijkheid oké en het klinkt heel simpel in hoort het vast bij je ouders vaak van neem verantwoordelijkheid neem verantwoordelijkheid maar het is eigenlijk heel simpel je moet niet in een slachtofferrol terechtkomen kijk vaak als ik mensen vraag van hey waarom heb jij dan nog geen succes behaald door mensen komen wel eens naar me toe en zeggen hey kaas super vet wat je hebt gedaan wat je bereikt op zo'n jonge leeftijd en dan vraag ik vraag gaan terug van een maar als je het zo vet vind in gent zo cool ik waardeer het maar jij kan het ook waarom heb jij nog niet en vaak hoe je dan een slachtofferrol oké dan hoor je van ja kijk het licht aan mijn baas en door hem komt het of het licht aandeed licht naar mijn leraren ligt aan de opvoeding er is altijd iets en zij zijn altijd het slachtoffer daarvan zij zijn je reactief naar het leven in plaats van dat zij hun eigen leven creëren plaats omdat het gevoel hebben van ik heb mijn leven in mijn hand hebben ze het gevoel van, ik reageer op het leven het leven gebeurt naar mij toe en een simpele gewoonte is probeer om verantwoordelijkheid te nemen oké ook als iets niet jouw schuld is, het heel makkelijk om vingers te wijzen van het ligt aan hun maar uiteindelijk heb jij de resultaten, uiteindelijk leef jij daarmee, uiteindelijk heb jij het leven word je momenteel heb dus als je andere resultaten wilt is heel simpel neem verantwoordelijkheid om net en zorg dat je dan stap voor stap werkt aan je nieuwe realiteit aan je nieuwe leven want jij bent de enige die het kan veranderen je kan het hebben over de bazen kan hebben over andere mensen je vrienden die je niet supporten maar jij hebt uiteindelijk de resultaten dus neem verantwoordelijkheid als jij je leven wilt veranderen.
Gewoonte nummer drie en dat is wat ik merk bij succesvolle mensen is ze hebben discipline en discipline is iets wat ik absoluut niet had oké als ik zei dat ik naar de sportschool ging als ik zei dat ik iets ging doen man eindigde ik alsnog in mijn kamer met league of legends dus discipline' is lastig oké dus 100 in het trainen kijk wij zijn hier opgegroeid in lege handen als je een lege komt heb je vaak wilt discipline dus hoe gaan wij dat trainen heel simpel ik heb een hack en
dat is koude douches nemen vooral in de ochtend bekeek moment je bent opgestaan laatste wij zin in hebt is in ijskoude douche nemen maar als jij dat alsnog kan doen als jij de alsnog dat knopje kan omschakelen in je brein dan ben je klaar
en kun je alles aanvoelen dag want jij hebt al met discipline bij de dag begonnen en dat ga je ook zo de hele dag door voelen dus dat is één van de manieren verder is bijvoorbeeld sporten ook een discipline als je tegen jezelf zegt van ik wil sporten iedere dag want ik wil mijn lichaam gezond houden want doe je dat ook en langzamerhand bouw je zo aan je discipline. Discipline' is eigenlijk een ander woord gewoon voor de zelfvertrouwen vind ik want zelfvertrouwen dat woord is de zelf vertrouwen op jezelf kunnen vertrouwen discipline is een van die eigenschappen dat als je dat hebt dat je op jezelf kan vertrouwen dat je weet dat je op tijd op staat dat je weet dat je iets gaat afmaken als je ergens aan begint dus discipline is een van de gewoontes die je moet aanleren dat een van de gewoons van succesvolle mensen mocht je deze tips trouwens waardevol vindt en je bent ook benieuwd naar welke mensen kijk ik naar de op ook een naar welke mensen kijk ik er naar welke mensen luister ik dan heb ik voor jou een pdf hieronder die je gratis kunt downloaden en daar staan mijn mentoren in oké mijn mentoren hoeven niet altijd fysieke zijn kan ook allemaal digitaal net zoals hoe ik nu op jouw pad bent gekomen dat kan dat is dus ook bij mij gebeurd en ik heb voor jou een pdf die je kunt downloaden gratis en dan kun je precies zien die mij en welke mensen mij hebben geïnspireerd oké dus download hem hieronder nu en check het uit.
Gewoonte nummer 4 is zelfontwikkeling live lang student en vaak denk je bij mensen die succesvol zijn van de ze hoeven niks meer te leren zij snappen het als ze hebben het allemaal maar zij zijn juist nog constant bezig met nieuwe
dingen leren een van de dingen waar je achter gaat komen hoe meer boek je leest hoe meer cursussen je volgt hoe meer we hebben naar seminars workshops hoe meer dingen jij in je opneemt hoe meer je je realiseert dat je eigenlijk heel weinig weten dat heb ik nu momenteel van ik weet eigenlijk echt helemaal niks en het dingen die ik met je deel die weet ik wel maar verder weet ik echt helemaal niks dus ik ben ook constant bezig met nieuwe dingen leren en je moet een levenslange student
worden. Iets wat Albert Einsteins hij volgens mij een quote en dat is het moment dat je stopt met leren is het moment dat je begint met doodgaan nou het klinkt heel heftig zo'n quote maar zo zie ik het ook als je stopt met groeien als persoon als je stopt met leren is tot met boeken lezen jezelf te ontwikkelen dan stop letterlijk jouw groei oké je moet altijd blijven doorgroeien want er is altijd een next level komt altijd iets nieuws op je pad wat je kunt leren dus blijf een levenslange student blijven nieuwe dingen leren en student bedoel ik niet op een hbo zitten en bepaalde schoolboeken volgen nemen bedoel ik gewoon jezelf blijven ontwikkelen op relationeel gebied fysiek gebied op business van niveau gewoon letterlijk alle gebieden in het leven blijf jezelf ontwikkel oké dat is een van de habits van succesvolle mensen.
De laatste hebben het van bijna alle succesvolle mensen ik denk serieus alle slimme en succesvolle mensen die ik volg en dat is lezen, lezen heeft mijn leven compleet veranderd en ik weet het lezen als je nog nooit een boek heb opgeslagen boven de schoolboeken denk je bij het woord lezen al in boeken denk je oh nee wil ik niet en dat snap ik want als jij t als ze iets moet bijvoorbeeld school zeggen je moet dit boek lezen je moet pagina 30 bestuderen dan wil je niet meer doen oké als hij van dansen houdt en je danst prei en mensen en opeens gaan nu dansen je moet dansen dan gaat de machine vanwege een wil ik niet meer doen en dat is hetzelfde met boeken en lezen wij zijn zo geconditioneerd op school van je moet lezen je moet dit doen waardoor hij niet meer willen lezen terwijl lezen als je een boek leest wat jouw interesse opwekt is dat een van de beste dingen die je kunt doen. Het moment dat ik een boek oppakten en dat was de power was mijn eerste boek en dat was ging over positief denken toen ik dat ging toepassen in mijn leven is heel mijn leven veranderd en vanaf dat boek ging toen mijn tweede boek lezen toen mijn derde boek toen mijn vierde boek en zo nu heb ik al honderden boek gelezen en dat gaat automatisch bijna dus begin met lezen. Maar één van de belangrijkste dingen is juist gewoon simpelweg een boek lezen zonder afleiding, probeer zo min mogelijk dingen aan toe te voegen probeer gewoon een boek te lezen train jezelf zonder je mobiel met al die dopamine restjes met alle likes en comments.
Probeer even de tijd te nemen een uurtje per dag oké 30 minuten per dag begint gewoon desnoods met 20 pagina's per dag
zo begon ik ook 10 20 pagina's als ik onderweg naar school ging begin zo en pik deze hebben top want het is letterlijk een hebben die alle succesvolle mensen hebben toegepast dus mocht je deze video waardevol vinden een ding bij zo van hey ik vind het super nys ik wil nog meer weten dan of dan een pdf hieronder met mijn mentoren en check dan hun video's check hun boeken want zij hebben ook super waardevolle dingen dus doe dat en als je bij jezelf denkt hekel nog een video kijken dan nog meer entertainment ik wil nog meer knowledge klikken op de video hier naast man die is ook super goed

Geef een reactie