Succes Behalen? Volg Deze 5 Regels!

Samenvatting

Wil jij succes? Volg deze 5 regels!

In deze video wil ik het hebben over vijf regels die jou gaan helpen naar succes! Wat heel belangrijk is focus. Focus er op om iedere dag 1% beter te worden. Daarnaast vind jouw why, want dan is het zoveel makkelijker om beslissingen te maken. Als jij namelijk niet weet waarom je iets doet dan is de kans veel groter dat je gaat opgeven. Het is belangrijk waarom je iets doet, vaak is het antwoord niet eens financieel!

Wees niet te snel tevreden. Heel veel mensen zijn  tevreden met prima, dus hoe gaat het met je? “Ja het gaat prima”. Ik wil niet prima leven, ik wil een geweldig leven! Focus je daarnaast op de internal locus of control, dit is alles waar je intern controle over hebt, focus je niet op externe dingen waar je geen invloed op hebt! Tot slot concurreer met jezelf en niet met anderen op bijvoorbeeld social media!

Wil jij werken aan een succesvolle mindset? Download dan nu het gratis Unstoppable Mindset e-boek hier 👉 https://bit.ly/gratis-unstoppable-mindset

TRANSCRIPT

In deze video wil ik het hebben over vijf tips die ik mezelf zou geven als ik mijn eigen mentor zou zijn.  Nummer één is heel simpelweg focus op iedere dag 1 procent beter worden niet 100% niet 50% die 20% maar die 1%. Als je iedere dag gewoon een klein beetje beter bent dan de vorige nacht dat is perfect want vaak willen wij in een keer bijvoorbeeld 20 pullups kunnen dat hoeft niet beginnen gewoon met een oké en de volgende ga je naar twee dagen na ga je nu naar drie en langzaamaan bouwen op een dit geldt dus ook voor je business.

Business moet je zien als een hockeystick heel veel mensen zien de resultaten je ziet de appels maar je ziet niet de zaadjes die zijn geplant dus waarom zeg je een hockeystick nou leg een hockeystick neer met de lange kant op de grond wat zie je dan dan zie je dit en dan zie je uiteindelijk dat een beetje omhoog gaat dat is dus ook zo met jou online business of met iedere business en heeft gewoon heel veel opstarttijd nodig. Eerst moet je de distributiekanalen bouwen daarna moet je customer service bouwen dan moet je product bouwen, er komt gewoon heel veel bij kijken waar je gewoon tijd in moet stoppen en als jij gewoon focust dat je altijd een procent beter wordt in recente 1% beter een procent beter uiteindelijk ga je de resultaten zien. Dus focus niet op focus op de bigger picture weet doordat de doel is uiteindelijk visualiseer het alvast maar je moet niet in één keer daar zijn oké focus gewoon op één procent beter worden. Tip nummer twee vind jouw why. Want dan zou ik zoveel beslissingen makkelijker kunnen maken als jij namelijk niet weet waarom je het doet dan is de kans veel groter dat je gaat opgeven je moet weten waarom en vaak is het antwoord niet geld. Aan het begin denk je dat het geld is oké maar het is niet geld kijk dat is de service dat is de oppervlakte je denkt namelijk oké ik wil gewoon veel geld verdienen, ik wil gewoon een vette auto rijden maar al ga je wat dieper in jezelf dan kom je erachter wat het is. Hier een voorbeeld, ik wil in een vette auto rijden, waarom we in die vette auto willen rijden? Waarschijnlijk omdat je erkenning wilt, waarom wil je erkenning? Nou dan voel ik me goed, waarom wil je goed voelen? Zodat ik een leven vol vrijheid heb. Daar zit het hem dus in, het is niet de auto rijden het is ook niet veel geld verdienen dat is ook niet een reden voor mij om iedere dag op te staan want ik ben of financieel vrij waarom zou ik nog meer geld willen? Ik leef mijn droom leven hoe het nu is, ik wil veel geld verdienen en de reden daarvoor is zodat ik vrij ben en de reden dat ik vrij wil worden is zodat ik kan doen wat ik leuk vind. Waarom ik dat graag wil is dat ik dan een beter leven leef als ik een beter leven leeft kan ik beter anderen inspireren als ik weet de anderen kan inspireren kan ik een impact achterlaten dat is wat ik wil doen dus vind jij ook een vind jouw persoonlijke waar is dat mensen helpen welke richting wil je op gaan dus gaat dieper dan alleen maar geld. Dit is een van de tips van Gene Graziosi uit zijn boek succes habits, vraag jezelf zeven keer af waarom je  een online business wilt starten,  dan kom je waarschijnlijk bij de core geef. Vaak durf je niet zo diep te gaan want dan komen ook al je onzekerheden naar boven daar komen allemaal dingen uit het verleden naar boven en je moet het gewoon een keer doen want als je het eenmaal hebt je hebt je mij gevonden dat kan je eindeloos doorgaan. Tip nummer 3 is wees niet te snel tevreden heel veel mensen vinden tevreden prima dus hoe gaat het met je ja gaat prima ik wil niet prima leven oké dus voor persoonlijk voor mij ik wil geweldig leven niet prima prima is een media de tussenin je hebt hier goed geweldig prima is een beetje tussenin ik wil meer ik wil niet een average life en heel veel mensen zijn tevreden daarmee die accepteren. Vaak zie je ook bij mensen die langs hun piek zijn gegaan dat ze opeens naar beneden gaan, kijk naar grote basketbalspelers en voetbalspelers. Voor mij was het doel eerst een miljoen, en geloof me dat is jarenlang het doel geweest een miljoen is het doel en dan kom je daar en dan opeens voel je van dit was het. Wat ga je dan doen? Elke dag chillen in de zon? Het is super saai, ik vind mijn werk leuk want het voelt niet eens alsof ik aan het werk ben. eet voel niet eens aan als werk dus ik ga hiermee door maar een grote valkuil is dus heel veel mensen die tevreden raken en niet meer achter hun missie aangaan dus een van de tips die ik je wil meegeven is wees niet te snel tevreden oké wees dankbaar voor de dingen die heb maar wees niet tevreden ga altijd door met je missie zelfs als je grote hoe je hebt gehad waarschijnlijk was dat gewoon een stepping stone want gaat nog veel meer mooiers aankomen voor jou. Tip nummer vier die ik mezelf zou geven als mentor is focus op interne locus of control wat bedoel ik daarmee kijk hebben external locus of control oké dat is de buitenwereld ik weet niet hoe Pim nu bijvoorbeeld over mij denkt bij heb ik geen controle over dat is dus externe oké ik heb geen controle over een Uber chauffeur die misschien te laat aankomt heb ik geen controle over en vaak stressen mensen over externe dingen die ze toch niet in de hand hebben. Dus een opinie van iemand anders als ik om de opinie van anderen zou geven dan ben ik de hele dag bezig en daar heb ik gewoon geen invloed op dat is oké focus op de internal locus of control dus kijk naar de dingen die in jouw sfeer zitten waar je wel invloed op hebt maar heb je invloed op je het invloed op de dingen hoe jij dingen bepaalde dingen interpreteert, De ene persoon die ziet bijvoorbeeld een auto crash en die denkt oh nee en autocrash en die gaat helemaal stressen en die gaat nooit meer in auto stappen omdat  diegene bang is geworden dat kan de andere persoon die ziet en autocrash en wordt super dankbaar dat jij niet in de auto zat,  jij had dat ook hadden kunnen zijn dat je leven zo snel weg kan gaan. Het gevoel van wauw, nu wil ik echt volop leven kijk precies hetzelfde gebeurt er maar de ene persoon die had er een les uit een ander persoon die blijft erin hangen en wordt angstig en precies hetzelfde dus kijk naar interne locus of control waar heb jij invloed op jouw invloed op vroeg opstaan hard werken gefocust werken je mobiel wegleggen je hebt geen invloed op de resultaten die de dan gaan komen. Misschien start je een business en lukte het niet heb je geen omzet en dat kan gebeuren maar jij weet waar jij invloed op hebt oké dan is het aan jou om door te gaan interne locus of control of te gaan klagen dat de wereld oneerlijk is en dat is wat ik eerst ook deed ik keek naar illuminati video's en ik zag de een mythe en ik dan gewoon geld is slecht dit is slecht overheid is slecht alles is slecht medische industrie is weg en misschien jazeker zitten hele slecht componenten bij maar uiteindelijk ging kijken naar oké dat is allemaal extern. Ik heb geen invloed op ik kan nog een klagen maar de help ik mezelf alleen maar bij oké dus wat ga ik doen kijk naar de dingen die ik wel in de hand heb interne locus of control Nummer 5 en dat is concurreren met jezelf oké concurreer niet met anderen want vaak zien wij bijvoorbeeld op instagram social media kijk naar andere mensen en ik van wauw stond ik daar maar oké oké als je hogerop kon ik je weer eens komt en weer iemand op je pad en denk je op blauw had ik maar een rolls royce en dan komt er iemand nu wel had ik mijn om to get the weet je het gaat telkens hoger en hoger en vergelijk jezelf niet met andere concurreren ook niet met ze ik gewoon niet echt ook in directe concurrentie ik geloof dat jij kan winnen. Ik kan weer hebben kunnen allemaal winnen zijn heel veel haters die zeggen ja maar jij pakt alles in jij doet dit en jij zorgt voor verkopers op bol.com en nu kan ik niet verkopen dat is scarce het the thinking ik geloof dat er genoeg is voor iedereen er is genoeg campagnes voor jou voor mij voor ouders om een familie voor jouw familie voor jouw vrienden om je heen er is genoeg up en downs voor iedereen maar een van de dingen die ik altijd onthoud en dat is concurreren met jezelf focus. Niet op andere iemand anders kan namelijk 20 jaar over doen en jij ziet alleen de glitter en de glamour terwijl jij misschien net bezig bent jij bent iemand level 70 character aan het vergelijken met jouw level 3 character die net het eiland aan het ontdekken is doe dat niet omdat is één van de manieren waardoor je denkt van oh ik kan het niet ik heb geen geluk mensen haten mij mensen gunnen het mij niet je doet dat niet concurreren alleen met jezelf Een ding van oké de persoon die ik was een half jaar geleden ben ik een beter persoon geworden ben ik een betere versie van mezelf geworden heel veel mensen blijven ook hangen in het verleden en kijken dan terug op een leven en denk van al de goal de year's toen ik nog op de middelbare school zat toen ik nog op de basisschool zat was ik nog buiten aan het spelen en dat soort dingen en mensen verlangen naar vroeger terwijl je nu in de hand hebt hoe je leven er nu uit ziet mij neef wordt telkens leuker en leuker ik dat is meer vrijheid. Vroeger was leuk maar nu wordt het alleen maar nog leuker dus voor lang niet naar het verleden constant wezen dankbaar voor dat je meegemaakt oké maar focus op het nu concurreren met jezelf oké je elke dag een betere versie van jezelf wordt dan weet je dat je op het juiste pad heeft mocht je nu bij jezelf denken hey ik wil mezelf echt beter leren kennen heb ik echt een aanrader voor je dat is de sixteen personalities gewist is een quiz van volgens mij tien minuten maar heeft mij zoveel meer inzicht gegeven in wat voor type persoon ik ben je kunt op gratis volgen dus klik hieronder op de link en dan kun je de quiz doen en stuur mij even een dm op instagram of hier sturen stuk ja die een comment hieronder op youtube en laat me weten welke personality type' ben jij oké en welke denk jij dat ik ben alright thanks for watching check de video hier naast.

Geef een reactie