BEGIN NIET MET ONDERNEMEN Voordat Je Dit Toepast

Samenvatting

BEGIN NIET MET ONDERNEMEN Voordat Je Dit Toepast.

Leer hoe jij 10.000 euro per maand extra kan verdienen. In deze video bespreek ik de punten die je moet nagaan voordat je besluit om te gaan ondernemen. Het is belangrijk dat je aan deze checklist voldoet om hiermee succes te behalen. Begin niet met ondernemen voordat je dit toepast.

In deze video behandel ik:
– Wat een ondernemer geschikt maakt
– Welk type mensen succesvol zijn en waarom
– Waar je aan moet voldoen als succesvolle ondernemer
– Waar je aan moet voldoen voordat je begint met ondernemen

Na video heb ik voor jou een vierdaagse training en leg ik je gratis uit hoe jij meer dan 10k per maand kunt verdienen. Maar eerst ga ik je uitleggen waarom ondernemerschap niet voor iedereen is. Zorg ervoor dat je een bedrijf start vanuit inspiration en niet vanuit desperation. Oké, we hebben hier inspiratie en we hebben hier wanhopigheid. Dus, je moet starten vanuit inspiratie. Je moet denken van oké, ik heb een visie en ik wil het waar maken.

Dus, als je nu het gevoel hebt van, ik ben klaar voor ondernemerschap. Ik ben bereid om dingen op te offeren, ik ben bereid om discipline aan te leren, ik ben bereid om een business te starten vanuit inspiration. Als je bereid bent en je hebt het gevoel van, ik ben er klaar voor, check dan mijn vierdaagse gratis training.

Klik hieronder om je aan te melden. En vier dagen lang geef ik jou een gratis training en leer ik jou hoe je meer dan 10k per maand kunt verdienen. Allemaal vanaf je laptop, allemaal met je online eigen business. Dus klik op de link. Mag je niet missen guys. Mis hem niet:

Start jouw winstgevende webshop vandaag en klik op de GRATIS e-commerce training hieronder om jouw business te starten: www.bolmasterclass.nl/4-dagen-training

TRANSCRIPT

BEGIN NIET MET ONDERNEMEN Voordat Je Dit Toepast.

Tof dat je kijkt naar een nieuwe YouTube video. In deze video wil ik je juist uitleggen waarom ondernemerschap misschien niets voor jou is. Check deze video eerst, zodat je erachter kunt komen, hé, ben ik klaar om mijn eigen business te starten, of niet? En als je erachter komt dat je er klaar voor bent, blijf dan tot het einde. Want op het einde kom je erachter van oké, nu ben ik er klaar voor. En dan heb ik voor jou een vierdaagse training en leg ik je gratis uit hoe jij meer dan 10k per maand kunt verdienen. Dus daarvoor kun je je aanmelden op het einde en die ga ik dus aan je geven. In deze video ga ik je dus eerst uitleggen waarom ondernemerschap niet voor iedereen is. Kijk, ondernemerschap is simpelweg een reflectie van wie jij bent als persoon. En wat ik daarmee bedoel- Want het is een lastige zin, wat ik daarmee bedoel is dat sommige mensen kunnen al niet een gezond lichaam krijgen, sommige mensen hebben geen discipline om gezond te eten. Sommige mensen hebben geen discipline om überhaupt meer uit het leven te halen, vroeger opstaan, een koude douche nemen. En zulke mensen willen dan een business starten en denken dat al hun problemen dan uiteindelijk weggaan. Maar ik kom je hier vertellen, die problemen zullen niet weggaan. Sterker nog die problemen die je momenteel hebt zullen reflecteren in je business. Dus sommige mensen zijn helemaal niet klaar om een business te starten. Ik weet dat ik altijd zeg van, iedereen kan het en ja, ik wil ook dat je die juiste mindset hebt. Maar als ik heel eerlijk ben en ik kijk naar de resultaten van de mensen die wel actie nemen, zie ik ook dat heel veel mensen geen actie nemen. En dan zie ik dat zoveel mensen een business starten vanuit verkeerde redenen. Daarover wil ik het vandaag dus hebben.

Inspiratie

Dus nummer één, als je een business start, zorg ervoor dat je een bedrijf start vanuit inspiration en niet vanuit desperation. Oké, we hebben hier inspiratie en we hebben hier wanhopigheid. Dus, je moet starten vanuit inspiratie. Je moet denken van oké, ik heb een visie en ik wil het waar maken. Dit is ook hoe Bill Gates startte. Dit is ook hoe Steve Jobs startte. Van, oké, ik zie voor me dat ik de toekomst kan veranderen. Ik zie voor me dat ik met mijn passie mijn geld kan verdienen. En uiteindelijk draait het helemaal niet om wanhopigheid. Het is niet dat je denkt van, oké ik ga een business starten, want ik moet €10.000 per maand verdienen, want zo ga je geen 10k per maand verdienen. Niemand die miljardair is dacht van, oké, ik ga een business starten omdat ik miljardair wil worden. Nee. Ze starten een business omdat ze waarde leveren aan ander mensen. En doordat ze waarde leveren aan ander mensen worden ze miljardair, oké? Dus het komt niet vanuit, ik moet dit doen, ik moet dit behalen, ik moet dit want anders- Nee, het is, ik wil dit doen. Het resultaat is dus miljardair, of miljonair, of veel geld verdienen. En heel veel mensen starten een business omdat ze geen negen tot vijf baan willen, omdat ze geen baas boven hun willen, omdat ze momenteel ongelukkig zijn, dus een business is de perfecte oplossing. Maar dat is het niet. Luister, je moet een business starten vanuit inspiratie, waarvan je denkt van, wow ik wil ondernemen. In plaats van het gevoel, ik moet ondernemen, anders heb ik een negen tot vijf baan. Dus zorg ervoor dat je een bedrijf start op de juiste grond. De tweede reden waarom sommige mensen niet klaar zijn om te beginnen met een eigen onderneming is omdat ze geen discipline hebben. Kijk, vaak hebben we motivatie. We zijn gemotiveerd om iets te doen. We zijn gemotiveerd om een onderneming te starten. Maar motivatie helpt maar voor de eerste 20 meter, oké? En een business is een kilometer lang. Dus wat doe je in de overige 980 meter? Kijk, dus, motivatie zorgt ervoor dat je begint. Motivatie zorgt ervoor dat je je inschrijft als business. Motivatie zorgt ervoor dat je je inschrijft bij de sportschool en motivatie zorgt ervoor dat je een stukje uit je comfort zone stapt. Maar een business is niet een stukje motivatie en alleen beginnen. Het gaat erom dat je doorgaat iedere dag, consistent. En daarvoor heb je geen motivatie meer nodig, want motivatie komt en het gaat weer weg. Ik kijk een motivational video in de ochtend, ik ben pumped, maar aan het einde van de middag heb ik er al geen zin meer in. Dus, wat is dan hetgeen wat ervoor gaat zorgen dat ik doorga, zelfs als ik geen zin heb?

Discipline

Dat is simpelweg discipline. Je moet discipline hebben. En discipline betekent, je moet de dingen doen ondanks dat ze niet altijd leuk zijn, ondanks dat je niet altijd zin hebt om vroeg op te staan, moet je vroeg opstaan. Ondanks dat je niet altijd zin hebt om een koude douche te nemen, of om een klant te bellen om te zeggen dat hij je service moet kopen- Weet je, ondanks dat je geen zin hebt in al die dingen, moet je het soms gewoon doen en is het puur discipline. Dus, zorg ervoor dat je discipline hebt. En als je al geen discipline hebt hoe kun je dan een business runnen? Come on man. Als jij al niet consistent vroeg kan opstaan, consistent kan sporten, of een koude douche kan nemen, hoe wil je dan een business runnen? Als jij al excuusjes maakt met drie keer per week gaan sporten, hoe verwacht je dan om zeven dagen per week te knallen met je bedrijf? Dat kan niet. Dus, als jij geen discipline hebt, is ondernemerschap misschien nog niks voor jou. Dus train eerst discipline aan door dingen te doen die constant oncomfortabel zijn voor je, maar je gaat het constant doen totdat je een nieuwe habit krijgt.

Investeer in jezelf

Nummer drie, investeren in jezelf. Investeren in jezelf is zo belangrijk. Wij hebben laatst met ons bedrijf een mastermind gekocht van $36.000. Een mastermind, oké. En dat is puur investeren in onszelf. Nieuwe kennis opdoen zodat we naar de next level kunnen gaan. Want wij weten dat al het geld wat ik in mezelf investeer, of het nou een boek is van €20, de kennis die ik eruit haal zorgt ervoor dat ik niet €20 verdien, maar misschien honderden euro’s of duizenden euro’s. Dus het draait niet zozeer om die €20. Het draait niet zozeer om het geld wat je uitgeeft, maar het gaat erom dat je durft te investeren in jezelf. Dat je vertrouwen hebt in jezelf, dat je die kennis die je opdoet, dat je dat tot actie brengt en dat je dat er weer uit haalt met je bedrijf. Als jij niet in jezelf durft te investeren- Want ik weet nog heel goed voor mij toen ik een cursus kocht van Tai Lopez(0:05:37), was toen €497. Toen ik dat kocht, dacht ik bij mezelf van wow, €500. Ik kan ook een PlayStation kopen en gewoon lekker chillen. Maar ik besloot om in mezelf te investeren en dat was zo eng toentertijd. Maar tegelijkertijd geeft het je zoveel confidence van, je gelooft in jezelf. Je gaat achter je doelen aan. En als jij nu al geen €1000, €2000, €3000 in jezelf dus durft te investeren, dan ben je niet klaar voor ondernemerschap. Ondernemerschap vereist namelijk dat je kennis opdoet en die kennis gaat toepassen in de markt. En dan krijg je daar een beloning uit als je het goed toepast en als je het slecht toepast heb je geen beloning. Maar als jij niet in jezelf durft te investeren, hoe kan je dan verwachten dat anderen in jou gaan investeren? Hé, life nugget. Dus, durf duizenden euro’s in jezelf- Aan jezelf uit te geven. Letterlijk aan je eigen brein, want anders gaan andere mensen dat nooit bij je doen. Want alles gaat reflecteren in je sales pitch. Alles gaat reflecteren op je website. Alles gaan andere mensen zien. Zij zien namelijk van, oké jij vertrouwt jezelf al niet helemaal, waarom zal ik je vertrouwen? Je durft niet in jezelf te investeren, waarom zou ik in je investeren? Alles is een spiegel. Dus mijn tip aan jou is, durf te investeren in jezelf. En als jij al twijfelt bij boeken kopen, is ondernemerschap misschien niks voor jou.

Maak offers

Nummer vier is, je moet bereid zijn om dingen op te offeren. Eén van de dingen die ik heb opgeofferd is bijvoorbeeld feestjes. Ik hou van een feestje, weet je. Elk weekend was ik op een festival. Elk weekend was ik helemaal naar de klote en dat was superleuk. Maar ik heb dat dus allemaal opgegeven. Zelfde als met gamen. Ik vind gamen superleuk. Van binnen ben ik echt een gamer. Maar ik weet dat die games mij niet dichterbij mijn doelen gaan brengen. Ondanks dat ik het superleuk vind, weet ik al bij mezelf, dat gaat me niet dichterbij mijn doelen brengen. Dus ik heb iets moeten opgeven. Ik kan niet elk weekend meer chillen met vrienden. Ondanks dat ik dat wel wil doen, sacrifice ik die dingen, zodat ik succes behaal op een lange termijn. En zodat ik zo meteen over 10 jaar, voor de rest van mijn leven, kan PlayStationen zonder enig schuldgevoel, met genoeg passief inkomen et cetera, all right? Dus, wat je moet doen is, je moet bereid zijn om dingen op te offeren. Als jij al je vrijdagmiddag borrel niet durft op te offeren voor je business, dan is ondernemerschap niks voor jou. Geloof me, je moet heel veel op offeren. Misschien moet je zelfs relaties opofferen. Je moet games gaan opofferen. Je moet dingen gaan op offeren die je leuk vindt. Bedoel ik niet fitness, of dingen die goed zijn voor je gezondheid, of voor je geluk. Maar er zijn 100 procent dingen die je moet gaan opofferen, want ondernemerschap is een full time baan. Okè, je bent er niet alleen mee bezig terwijl je werkt, maar je bent er ook met je mind constant mee bezig. Zelfs in je slaap ben je er mee bezig. Dus, ondernemerschap, onderschat het niet. Je bent constant ermee bezig. En geloof me, je moet bereid zijn om dingen op te offeren want anders ga je een hele zware tijd tegemoet.

Move before you are ready

En tip nummer vijf is heel simpelweg, move before you are ready. Weet je, een vogel moet leren om te vliegen, maar hoe komt diegene erachter? Door te springen uit de boom, heel simpelweg. Als die vogel nooit springt uit die boom, die kan in de boom blijven, op een tak blijven chillen en advies aannemen van allemaal mensen die vliegen, dus bijvoorbeeld van mij nu. Je kijkt nu een video over ondernemerschap en je denkt bij jezelf, zal ik gaan ondernemen of niet? Ik weet het niet, ik twijfel nog.  Dus je kan wel naar mij gaan luisteren en denken van oké, dat is zijn advies, maar uiteindelijk moet je zelf springen uit die boom. Uiteindelijk moet je zelf springen en leren vliegen. And move before you’re ready is een concept wat je moet toepassen in je leven. Soms voelt het nog niet alsof je er helemaal klaar voor bent, maar doe het alsnog, want anders kom je in analysis paralysis. Dan wil je eerst alle opties weten. Dan ga je dingen uitstellen. Je hebt telkens het gevoel dat je er niet klaar voor bent. Maar geloof me, ik ben nu al jaren bezig en ik heb nog steeds niet het gevoel dat ik er helemaal klaar voor ben. Nog steeds heb ik het gevoel dat ik kennis tekort kom daar, dat ik nog niet goed genoeg ben voor de camera. En ik heb allemaal minpunten. Ik weet het. Maar ik werk eraan, oké? Move before you are ready en kijk niet zulke video’s zoals dit. Stop met video’s kijken en start gewoon met je business. Just go for it en leer op de weg of het wat voor je is of niet. Dus dit is heel contradict vergeleken deze video van start- Check deze video voordat je er klaar voor bent. Maar wat ik wil doorgeven is, soms moet je gewoon de stap nemen en leren onderweg hoe het daadwerkelijk goed moet, oké? Dus, als je nu het gevoel hebt van, ik ben klaar voor ondernemerschap. Alles wat je zegt Jia, ik ben bereid om dat te doen. Ik ben bereid om dingen op te offeren, ik ben bereid om discipline aan te leren, ik ben bereid om een business te starten vanuit inspiration. Als je bereid bent en je hebt het gevoel van, ik ben er klaar voor, check dan mijn vierdaagse gratis training. Klik hieronder om je aan te melden. En vier dagen lang geef ik jou een gratis training en leer ik jou hoe je meer dan 10k per maand kunt verdienen. Allemaal vanaf je laptop, allemaal met je online eigen business. Oké, dus klik op de link. En als je nog meer video’s wil checken, check die video want die is supergoed. Mag je niet missen guys. Mis hem niet

Geef een reactie